Günümüzde covid-19’un hayatımıza girmesiyle birlikte hijyen ve temizliğin önemi daha da arttı. Bununla birlikte özellikle kalabalık insan gruplarını içerisinde barındıran herkesin aklında dezenfeksiyonun nasıl sağlanabileceğine dair birtakım sorular oluşmaya başladı. Biz de daha önce kullanılan birçok dezenfeksiyon sistemlerini araştırıp geliştirmeye, herkesin sağlığı ve güvenliği açısından daha da yararlı olacak ürünü bularak sizlere sunuyoruz. Bunların arasında ise kullanım kolaylığı ve sağladığı üst düzey dezenfeksiyon derecesiyle yüksek basınçlı dezenfeksiyon sistemleri özellikle okulların, alışveriş merkezlerinin ve otellerin dikkatini çekmektedir.

 

Numatic Sanitise Pro NSU370
Numatic Sanitise Pro NSU370

Peki bu yüksek basınçlı dezenfeksiyon sistemini diğerlerinden ayıran özellikler nelerdir? Gelin bu soruyu birlikte cevaplayalım. Tüketicilerin hemen hemen hepsinin temizlikten beklentisi kapsamlı ve sık gerçekleştirilen temizliktir. Kurumların ve işletmelerin ise müşterilerinin sağlını güvence altında tutmak ve müşteriye güven sağlayabilmek için düzenli ve etkili dezenfekte etmeleri gereklidir.  İşte bu amaçla üretilen Numatic Sanitise Pro NSU370 ile çeşitli ortamlarda bulunan patojenlerin ve virüslerin yok edilmesinde %99, 999 etkili Tec-Care sistemiyle birlikte mükemmel bir antimikrobiyal özellik sunuyor. Numatic Sanitise Pro içerisindeki kimyasal miktarını minimum seviyeye indirerek geniş alanlarda; hızlı, tutarlı ve hijyenik sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Performansı yüksek, uzun ömürlü paslanmaz çelik başlıkla, yüksek basınçlı püskürtme sağlar. İşletme ve tesisler için tasarlanmış olan  Numatic Sanitise Pro 15bar / 217psi sıvı pompası ile güçlendirilmiş ve elde yada sırtta taşıma zorunluluğu olmadığı için kullanıcıya uzun süreli kullanım olanağı tanır. Etkin püskürtme sistemi sayesinde virüslü yüzeylerde 10 dakikanın altında hızlı hijyen koruması sağlar.

yüksek basınçlı dezenfeksiyon sistemleri

Korona virüsün etkilerinin giderek yükseldiği şu günlerde sizde tesis ve işletmenizin sağlığını düşünüyorsanız kullanım kolaylığı ve hızlı hijyen korumasıyla ön plana çıkan “Yüksek Basınçlı Püskürtmeli Dezenfeksiyon Sistemi“ ne sahip olmalısınız. Daha temiz daha hijyenik bir dünya için  Numatic Sanitise Pro.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir