Günlük hayatımızın her anında temizlik gereklidir. Ofis, ev, ticari ve endüstriyel alanların temizliği kısacası insanların girip çıktığı her ortamın insan sağlığı için temizlenmesi şart. Temizlik için gerekli olan ürünlerin seçiciliği de bir o kadar önemlidir ki İnsanların bu yüzden kullanacakları elektrik süpürgelerini dikkatli seçmeli daha ergonomik, dayanıklı ve temizlediği ortamı daha hijyenik bırakacak ürünlere yakınlaşmalıdır. İşte burada Numatic ile tanışmanın tam zamanı. Her zaman müşteri odaklı olan ve insanı düşünen yapısıyla tüm dünyaya hitap etmekte, yüksek motor ve emme gücüyle tek tercihinizin Numatic olması için çalışmaktadır.
Endüstriyel elektrik süpürgelerinde kullanıcıların en çok dikkat ettiği noktalar kablo uzunluğu ve hacmi olmakla birlikte müşterilerine farklı kablo uzunluklarıyla daha geniş alanları temizletmeyi düşünmüştür ve 6 lt-70 lt aralığında hacimleriyle makine içi temizliğinden zaman kazandırıp daha çok tercih edilen bir marka haline gelmesi için çalışmalarına devam etmektedir.
Ofis ve ev süpürgelerinin daha ergonomik ve kullanışlı olması büyük bir tercih sebebi olacaktır. Bir elektrik süpürgesi düşünün; her yönüyle size hitap edecek her ortama uyum sağlayabilen ve kullandıkça memnun kalacağınız bir ürün. Numatic burada ürünlerinde farklı ağırlık ve boyutlarıyla her yaştan kullanıcılarını düşünmektedir. Farklı motor gücü seçenekleri ile her ortama uygun ürünleri dünyanın her noktasına ulaşmaktadır.
İşte Bizde Numatic Türkiye olarak Numatic ürünlerimizi Türkiye’nin her köşesine ulaştırmaktayız.
Bir telefon kadar uzağınızdayız. 0850 777 0 500 hemen arayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir