Numatic Elektrik Süpürgesi ve Seti

Depoya kaldıracağımız ya da uzun dönem bulunmayacağımız evimizde elektrik süpürgesinin muhafazası aslında çok önemlidir. Pek fazla aklımıza gelmiş olduğunu düşünmüyoruz. Elektrik Süpürgemiz depoda, bir odada, kilerde bir ikinci çalıştırmak için düğmesine basmaya ihtiyaç oluncaya kadar öylece bekleyecektir. Ama bu uzun dönem hiç çalışmadan bekleyen Elektrik Süpürgesi nasıl mahafaza edilmeli? Ya da buna gerçekten ihtiyaç var mıdır? Şimdi o zaman aşağıdaki tavsiyemizi okuyabilirsiniz.

Elektrik Süpürgesini Vakumlama ile Saklama Yöntemi(Elektrik Süpürgesi Nasıl Mahafaza Edilmeli?)

Elektrik Süpürgeniz için bilmeniz gereken en ön önemli birinci kural, elektrik süpürgeniz Aşırı soğuk , Aşırı sıcak ve Nem sevmiyor. Makinanızın içine kesinlikle nem girmesine izin vermemelisiniz. Bunun için bir vakum çantası ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. Ana üniti olan elektrik süpürgesi vakum çantasına konulur. Sivri kısımları paketinizi kesmemesi için dikkat edilmesinde yarar vardır. Mesela kablosunun prize takılan jak kısmı vakumlarken sivri olduğu için vakum torbanızı kesebilir ya da zarar verebilir. Dolayısıyla prize takılan uç, üste gelmeyecek şekilde vakum paketinin içine konulmalıdır.

Vakum paketinizin içine nem alıcı koymanız da faydalı olacaktır. Aldığımız ayakkabı kutularında çıkan veya satın aldığımız bir çok ürün kutularının içine konulan nem alıcıları bu amaçla kullanabilirsiniz. Yoksa elinizde uygun fiyata sipariş verebilirsiniz. Nem alıcıları paketinizin çeşitli noktalarına hatta toz tozbası var ise içine yada uygun bir yerlere yerleştirebilirsiniz. Elektrik süpürgesi nasıl muhafaza edilmeli? sorusunun gerektiği konusunda önemli bir konuyu açıklığa kavuşturmuş olduk.

Vakum torbası elektrik süpürgemiz içine yerleştirildikten sonra klipsli olan torba karşılıklı gelecek şekilde birleştirilmelidir. En etkili saklama yöntemini, elektrik süpürgeniz için böylece sorunsuzca uygulayabilirsiniz. Orta kısmında bulunan hava firar (kaçırma) bölmesi havayı tahliye eder ve kapağını kapatırsınız. Vakum paketleme ile hem toz hem de nem tehlikesi ortadan kalmış olacaktır.

En Sık Gelen Elektrik Süpürgesi Şikayetleri Nelerdir?

Elektrik süpürgelerinde yıllara nazaran zamanla yaşayabileceğiniz bazı teknik problemler de olması muhtemeldir. Mesela bunlar arasında en sık problem yaşanan sorunlar : Elektrik süpürgesinin çekiş yapmaması, elektrik süpürgesi performansının zamanla azalması, Filtre değişimi, Sesli çalışma şikayetler arasındadır. Sizlere  iş yeri, ofisler , havalimanı, evlerde, okullarda, alışveriş merkezlerinde, plazalar ve showroomlarda olmak üzere diğer tüm sektörlerde yardımcı ve destek olabilecek Işıltan A.Ş yi hemen arayabilirsiniz.

Sorularınız için size güvenle ve hassas bir şekilde destek verecek ekibimiz her zaman hazırdır. Tüm personeli yetişmiş yüksek eğitimli ve alanında uzman personeli istihdam eden Işıltan A.Ş, temizlik sektörünün lider öncüsü olmaya devam etmektedir. Sizlerin sorularını ve problemlerini  dinlemek ve çözmek için tüm ekibi ile büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Asıl Elektrik Süpürgesi Nasıl Mahafaza Edilmeli? sorusu ile önemli bir detayı anlatmaya çalıştık. Daha detaylı bilgi almak için bize hemen yazabilir ayrıca web sitemizden yeni modellerimizi inceleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir