Ev, işyeri, ofis için sık sık kullanılan elektrik süpürgelerinin dayanıklı, sessiz, ergonomik ve profesyonel olmasına dikkat edilir. Özellikle makine

Charles CVC370 cleaning Utility Room

kullanımı sırasında dışarıya daha az ses vermesi hem kullanıcı hem de çevredekiler için oldukça önemlidir. Çevre de ses gürültüsü yapmadan temizlik yapmak mümkündür. Seçtiğiniz elektrik süpürgesinin özelliği size her şeyi açıkça sunar. Motor gücü, kapasitesi, ses düzeyi, ağırlığı gibi özellikleri öğrenmek önemlidir. Aynı zamanda araç içi temizliği içinde kullanıma uygun makinalar tercih edilebilir. Akülü veya elektrikli süpürgeler kullanım alanına göre değişiklik gösterirken ona göre performans alınır. Bunun için Numatic harika ürünleri ev ve iş yerleri için HomeCare serisini sundu. Farklı alanlara göre farklı dizayn, tasarım ve gücünü belirledi. Bunlardan birisi de Numatic CVC370 hem ıslak hem de kuru vakum makinasıdır.

Charles’ın güçlü 1060W motoruyla hiçbir iş zaman almaz. Islak moddan kuru moda hızlıca geçin ve evdeki su basmalarında garaj temizliklerine kadar her durumda ihtiyacınızı görür. Islak veya kuru, sert zemin veya halı,

Charles cleaning a car

döşemelik veya ulaşılması zor olsun, Charles için oldukça basit şeyler. Çok yönlü alet seti, ıslak ve kuru zemin araçları ihtiyacınız olan her yerde, araç içi temizlik dahil olmak üzere tüm köşeler, koltuk araları gibi yerlere uzanmak için küçük aksesuarları tercih edin. Güç, pratiklik ve basitlik Charles de her şey mevcuttur. Uzun ömürlü, yüksek performanslı 1060W motor en zorlu temizlik işlemlerini bile halledecektir. Büyük kapasiteli iç hacmi, uzun kablo, taşıma kolu ve aksesuar seti ile birlikte harikalar yaratır. Kurulumu, kullanımı, modlar arasında geçiş yapması ve boş olması kolaydır. CVC370 her zaman kullanıma hazırdır.

Numatic her an yanınızda güvenle durur tüm ihtiyaçlarınızı karşılar ve uzun ömürlü oluşu size daha fazla kullanım imkânı sağlar. Kalite, güven ve profesyonelliği Numatic ile yaşayacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir