Otel kat temizliği ve hizmeti sırasında kullanılan ekipmanların kalitesi hem işletmenin kalitesini hem de konuklara verilen değeri gösterir niteliktedir. Kat çalışanlarının daha rahat ve konforlu bir şekilde çalışması ve kısa süre içerisinde işlerin bitmesi kullanılan ekipmanlarla doğru orantılıdır. Bu işletmenin maliyetlerini azaltacağı gibi zamandan kazanarak saati verimli kullanmaya yol açacaktır. Kat temizlik hizmetlerinde birçok ekipman bulunmaktadır. Kat servis arabaları, kat hizmet arabası, kat temizlik arabası gibi farklı görevlerde kullanılan ekipmanlar mevcuttur.

Numatic ReFlo serisiyle hem geri dönüşüme destek vermiştir hem de uygun fiyatlı ürünleriyle kullanıcılarına kolaylık sağlamaktadır. %97 geri dönüşüm olan ECO-Matic 6 ile kat temizliğinde ve servisinde harika işler çıkarabilirsiniz. Çevresel açıdan sürdürülebilir ReFlo Teknolojisi kullanılarak en yüksek kalitede geri dönüştürülmüş plastikten tasarlanan ECO-Matic serisi, ko-polimer dereceli malzeme kullanan, sert, kolay temizlenebilir ve dayanıklı hale getirilmiş benzersiz yapılı yapıdan faydalanır. Atık kapasitesinde 2×120 litre olarak büyük avantaj sağlayan ürün, kolay montaj edilebilir özelliği ile 15 dakika da kullanılabilir hale gelmektedir. Ergonomik bir tasarım olan ECO-Matic 6 çalışanların rahat kullanabileceği tutması ve kavraması kolay döner tekerleri sayesinde hareket kabiliyeti yüksek olan kat servis arabası tercih edilen ürün olmaktadır.

Numatic ile işletmelerinizin kalitesini yükseltecek ekipmanlara kolayca ulaşabilirsiniz. Dayanıklı yapıları, ergonomik tasarımlar ve maliyet açısında uygun oluşu beklentilerinizi rahatlıkla karşılayacaktır. Numatic kendi sektörü içerisinde dünya da tanına marka olarak yenilikçi ürünlerini geliştirmeye devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir