Ev ve ofis için çok fonksiyonlu elektrik süpürgeleri tüm ihtiyaçlarımızı karşılar. Ev için ihtiyacımız olan hem elektrik süpürgesi hem de halı yıkama makinesi olur. Tüm fonksiyonları içinde barındıran özellikteki makinalar hem daha avantajlı hem de daha rahat olacaktır. Maliyet açısından iki makinaya gerek duymadan tek bir makine ile tüm işlerinizi görebilirsiniz. Evinizde ve ofisinizdeki halılar, sert zeminler, koltuk döşemeleri ve kılıflar için profesyonel temizlik makinalarına yönelin. Güçlü, konforlu ve uzun ömürlü makinelerin tercihi size her açıdan kazanç sağlayacaktır.

George halıları ve döşemeleri canlandırır ve ferahlatır, siz ve aileniz için temiz, hijyenik ve taze bir ev bırakır. George, deterjanla karıştırılmış suyu özel olarak tasarlanmış temiz su deposundan zemine eşit olarak dağıtan ve aşırı ıslatmadan tam kapsama alanı sağlayan bir difüzöre pompalar. Güçlü 1060W motor daha sonra etkinleşir, kir ve nemi giderir, halılarınızı temiz bırakır, taze kokar ve kabarık hisseder. George’un devasa kapasitesi ve uzun kablosu geniş odaları uzun süre temizleyebilirsiniz. Profesyonel bir temizliğe ihtiyacınız olduğunda arabanızda George ile profesyonel sonuçlar elde edin. Araba koltukları, kılıflar, yüzeyler ve halılar için mükemmeldir ve arabanızı ilk gün ki görünümüne kavuşturur.

GVE370 en çok tercih edilen model olup müşteri memnuniyeti sağlayan bir üründür. Numatic temizlik makinaları ile profesyonel temizliği, gelişmiş teknolojiyi, rahatlığı ve güveni bir arada bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir