Hayatımızın her alanında temizlik ekipmanlarından faydalanıyoruz. Oteller, alışveriş merkezi, hastaneler, okullar ve temizlik firmalarında kullanılan temizlik ekipmanlarının kaliteli, dayanıklı ve ergonomik yapısına dikkat edilmektedir. Profesyonel temizlik ve müşteri memnuniyetini sağlamak için yüksek teknolojik makinalar tercih edilmektedir.

Numatic hali yıkama makinaları, geniş alanlarda daha etkili ve derinden temizlik için tasarlanmıştır. Kullanıcısına kolay ve etkili temizlik için farklı aksesuar ve yedek parçalarıyla daha ergonomik bir ürün haline gelmiştir. Halı yıkama makinaları ıslak, halı, döşeme ve araba içi temizleme içinde kullanılabilir. Twinflo ‘bypass vakum motoru ve Powerflo’ pompa sistemi kombinasyonu ile  farklı deneyim yaşatan Numatic halı yıkama makinaları güçlü motorlarıyla çok sayıda çalışanla yapılacak işi tek başına etkili bir şekilde temizleyebilir. Kullanılan kaliteli malzeme, gövde yapısı ve iç sistemiyle ihtiyaç duyduğunuz her zaman sizin en büyük yardımcınız olacak. Paslanmaz çelik boru aksesuarı geç yıpranma, kullanımı kolay ve dayanıklı oluşu temizlikte rahat ve konforlu çalışmanıza yardımcı olacaktır. Dört küçük tekerleği hareket kabiliyetini güçlü tutmakta, temizlik alanında kolay hareket sağlayarak tüm alana kolayca erişmeye izin vermektedir.

Numatic İnternational Türkiye, temizlik ekipmanları ve aksesuarları konusunda kendini tüm sektörlerde tanıtmıştır. Temizliğin tüm işletmeler için önemi büyük olmakla birlikte sağlıklı ve kaliteli yaşam içinde gereklilik arz etmektedir. Bu yüzden kullanacağımız temizlik ekipmanlarını Numatic İnternational Türkiyeden seçerek profesyonel temizliğe geçmelisiniz. Numatic İnternational Türkiye ile temizlikte ki farklı göreceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir