Ev ve ofisiniz için hızlı, pratik, hafif ve konforlu elektrik süpürgeleri herkesin tercihidir. Kapalı ortamların sık sık tozlanması özellikle sert zemin ve halılardaki toz birikmeleri temizlenmelidir. Çalışma ortamında daha rahat çalışılması ve tozlara karşı önlem alınması gerekir. Aynı zamanda ev ortamının sürekli kirlenmesi özellikle evde yaşayan küçük bebeklerin toza karşı hassas olmaları temizliğin profesyonel yapılmasını gerektirir. Profesyonel elektrik süpürgelerinin özellikle güçlü motor yapısına dikkat edilir ve uzun ömürlü olması istenir. Bunun yanında vakum ve sessiz çalışması da tercih edilen özelliklerdendir. Numatic çok yönlü araştırmasıyla geliştirdiği Henry Extra HVX200 ile mükemmel temizlik sunuyor.

Henry Xtra’nın eşsiz özelliği AiroBrush, halılardan inatçı evcil hayvan tüylerini almak için mükemmeldir ve sert zemin aracı, sert zeminlerde en yüksek emme performansını sağlamak için tasarlanmıştır. 9L kapasitesi ile Henry Xtra sizi daha uzun süre temiz tutar. Hafif, kullanımı güçlü olmasının yanında laminat, fayans ve ahşap da dahil olmak üzere sert zeminlerde en yüksek emme performansını sağlamak için tasarlanmıştır. Henry Xtra’nın AiroBrush, halı ve merdivenlerden inatçı evcil hayvan tüylerini kolayca alır. AiroBrush, turbo fırçayı çalıştırmak için Henry’nin güçlü hava akışını kullanarak tüyleri halı liflerinden aktif olarak kaldırır. Diğer elektrik süpürgelerine göre daha yüksek kapasiteli olması Xtra için çok önemlidir. Verimli, güçlü ve uzun ömürlü motor yapısıyla uzun süre kullanım olanağı sağlar.

Numatic Elektrik süpürgeleri dünyada en çok tercih edilen marka olmasıyla birlikte En çok tercih edilen modeli Henry Extra HVX200 ile profesyonel temizliğe yön vererek daha da gelişmesine katkı sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir