Ev ve ofis temizliği artık daha farklı şekilde daha farklı ekipmanlarla ve son teknoloji ürünlerle daha kaliteli hale gelmektedir.

James JVP180-11 Vacuuming Carpet

Kullanımı rahat, hafif ve ergonomik ürünler ev ve ofisler için oldukça idealdir. Halı temizliği, yüzey temizliği, dolap ve tüm zeminler için Numatic HomeCare ile çalışabilirsiniz. Numatic elektrik süpürgeleri konusunda yarım asırlık tecrübesiyle ve teknolojisiyle beklentilerinizi karşılayacak elektrik süpürgeleri üretmektedir. Evinizin tüm alanında rahatlıkla kullanacaksınız ve profesyonel temizlik ile tanışacaksınız.

Numatic Henry, Hetty, Charles, George, James ile tanışın. Oldukça dayanıklı olan Numatic elektrik süpürgeleri güçlü motorlarıyla evinizde tek başına harikalar yaratacak. Eğer evcil hayvan besliyorsanız, toza alerjiniz varsa,

Henry Cleaning Carpet

profesyonel temizlik istiyorsanız Numatic sizler için tasarladığı HomeCare serisi ile beklentilerinizi karşılayacak. Uzun kablosu sayesinde evinizin tüm alanına rahatlıkla ulaşabileceksiniz. HepaFlo toz torbası ve atık hacmi uzun süreli temizlik sağlar. Bunun yanında kolay hareket ettirilir ve hafifliği tüm alanlara taşımanıza yardımcı olur. XS0 kiti ile tüm alanlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Yüksek kalite güç kablosu dışarından darbeye kesiğe karşı dayanıklıdır. Güçlü emiş ve kit XS0 sayesinde etkili bir vakumlama sağlar. Kullanılan aksesuarları kolaylıkla toplanır ve düzenlenebilir. Ev ve ofis için oldukça ideal olan Numatic elektrik süpürgeleri aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlar.

Numatic ev ve ofisler için şirin yüzlü HomeCare serisiyle daha keyifli ortamlar ve profesyonel temizlik sunacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir