Oteller, alışveriş merkezleri, hastaneler, havalimanı ve daha birçok alanın zeminleri sıklıkla kirlenir. İnsan yoğunluğu fazla olduğu mekanlarda genellikle her gün temizlenen zeminler zaman kaybı yaşatabilir. Profesyonel temizlik makinaları kullanılmazsa uzun süre temizlikle uğraşmak gerekebilir bu da zaman kaybı, personel maliyeti ve çalışanın verimliliğinde düşüş yaratır. Elektrikli veya akülü zemin temizleme makinaları ile hem hızlı hem de rahat temizlik imkânı sağlar. Kısa sürede tüm zemin temizlenebilir ve çalışanın diğer işleri için vakit kazanılmış olur. Kullanılan temizlik makinalarının performansı da son derece önemlidir. Elektrikli makinaların performansları daha yüksektir fakat kısıtlı alanlarda çalışır ancak akülü makinalar çok geniş alanlarda kullanım imkânı sağlar. Numatic TGB6055 akülü zemin yıkama robotu tüm alanları kolayca temizler. Motor gücü ve verimliliği makinin uzun ömür olmasını sağlar. Prize bağlı kalmadan istenilen her alanda kullanılabilir. Şarj süresi 8 saat olup tam dolumda 2,25 saat kullanılabilir. Uzun süreli temizlikler için vazgeçilmez olan makine 60 litre

TGB 6055

kapasitesiyle etkili performans gösterir. Structofoam yapısı dayanıklılık ve sertlik katar ayrıca zor koşullarda kullanımı oldukça uygundur. TwinFlo ıslak toplama vakum sistemi ile verimli çalışır. Kolay ve hızlı şekilde ped değişimi sağlanır. Kolay kontrol edilebilir sistem ve kontrol paneliyle oldukça basittir. Her ortamda kolayca şarj edilebilir. Yüksek çalışma performansı ve uzun ömürlü aküler kullanılmıştır. Eğimli yerlerde çekiş gücü sayesinde zorlanmadan hareket edebilir.

Numatic güçlü makinaları ve yenilikçiliği ile temizlik sektöründe lider bir markadır. Uzun ömürlü makinaları ile güvenilir ve vazgeçilmez olması tesadüf değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir