Numatic International ile zeminlerinizi hijyenik ve daha profesyonel temizlemeye hazır mısınız?

Numatic mop sistemleri günün her saatinde vaktinizi ayırıp temizlik yapabileceğiniz bir sistem olarak karşınıza çıkıyor. Mop temizlik sistemleri ev, ofis, hastane, okul, alışveriş merkezi ve otellerde kullanılabilir pratik ve konforlu temizlik sistemidir.

Takılıp çıkarılabilir sistemler olan Mop temizlik sistemleri, her an kullanıma hazır ve kolay taşıyabileceğiniz hafif bir ürün yapısına sahiptir. Tek kullanımlık bezleri sayesinde temizlik sonrası kirlenen bezleri çıkarıp atarak yeni bezlerle temizliğe devam edebilir ve zamandan tasarruf yapabilirsiniz. Bu özellikleriyle müşterileri tarafından taktir toplayan mop sistemleri ekonomik olmasıyla da tercihlerin Numatic Mop temizlik sistemlerinden olmasını sağlıyor. Zemin yüzeyinde toz, kir bırakmadan etkili ve profesyonel bir temizlik sunan Mop sistemleri %100 polyester malzemesiyle müşterilerine kalite ve konfor sunmaktadır. Boyutunun büyük olmasına karşında rahat hareket ettirilebilir başlığıyla hızlı bir temizlik sunarken aynı zamanda dar alanlarda gösterdiği etkileyici performansı müşterilerinden tam not almıştır.

IBC Group – Işıltan A.Ş tarafından pazardaki yerini alan Numatic Mop temizlik sistemleri ürün grubunun en iyisidir ve bunu her koşulda kanıtlamıştır. Profesyonel temizliği siz müşterilerimizin ayağına kadar getiren IBC Group – Işıltan A.Ş güvenilir, kaliteli ve ekonomik ürünleriyle memnuniyet seviyesini yukarılara çıkararak bundan gurur duyuyor ve müşterilerimizle paylaşıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir