İşletmeler gelişen temizlik ekipmanları, makinaları ve malzemeleri ile hızlı, etkili ve profesyonel temizliği benimsemeye başlamıştır. Bu doğrultuda kullanılan ekipmanların kalitesi, dayanıklılığı ve ergonomisi oldukça önemlidir. Bu özellikleri de temizlik sektöründe tanınan ve ürünleriyle fark yaratan marka olan Numatic ile yakalayabilirsiniz. Oteller, hastaneler, alışveriş merkezleri, okullar ve tüm işletmelere uygun ürün yelpazesi ve çeşitliliği ile beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Numatic insan sağlığı ve çevre kirliliğini koruma adına ürettiği ReFlo serisi ile yüksek kalite geri dönüşüm ürünlerini elde etmiştir. Bu seri de dikkat çekici ürün olan Pro-Matic serisi oldukça başarılı ve dayanıklıdır. Oteller için ideal bir ürün olan Pro-Matic serisi farklı fonksiyon ve kullanım alanına göre farklı tasarımlarla değişmektedir.

Numatic Pro-Matic serisi Sert Paslanmaz Çelik ve ağır hizmet tipi Structofoam’a dayanacak şekilde inşa edilen PRO-Matic, yenilikçi ReFlo Teknolojimizi kullanarak, en yüksek kalitede geri dönüştürülmüş plastikten sürdürülebilir bir şekilde üretilmiştir. Tamamen seçim özgürlüğü sunan PRO-Matic, çok çeşitli kitler ve aksesuarlar sunan Nu-Design uygulamasıyla tamamen yapılandırılabilir. PRO-Matic, optimum temizlik verimliliği sağlayan herhangi bir kullanıcının, herhangi bir ortamda, herhangi bir uygulama için kesin gereksinimlerini karşılar. Yüksek atık depolama özelliği ile uzun süreli temizlik sunarken, rahat hareket ettirilebilir olması ile kullanıcısına konforlu çalışma ortamı sunar.

Numatic ile farklı deneyimler kazanırken konuklarınıza rahat ortamlar sunabilirsiniz. Ürün kalite ve standartlarında dünyada lider olan Numatic müşteri taleplerine ve inovasyona göre ürün yelpazesinde değişiklik yapmaktadır. Farklı dizayn ürünler ile işletmeler profesyonel temizliğin farkına varacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir