Artık teknoloji hayatımızın her noktasına kadar girmiş durumda bunu her sektör için söylememiz yanlış olmaz sanırım. İletişim, sağlık, temizlik, otomotiv gibi sektörlerin başı çektiği bu zamanda teknolojinin hızına yetişmek gerçekten zor. Her gün yeni bir gelişim, fikir ve haberle güne uyanan insanlar olarak bu gelişmeleri takip etmek gerekiyor. Hayatımızın her anında içinde olduğumuz bu sektörlerde ki gelişmeler elbette iliğimizi çekmekte, hele ki temizlik sektörünün bu denli hızlı gelişimi herkes tarafından ilgiyle karşılanmaktadır. Hizmet sektörüyle kardeş olan temizlik sektörü, hizmetin olduğu her yerde temizliğinde olduğunun göstergesi olmuştur. İnsanları memnun etmek, yaşam standartlarını yükseltmek ve geride kalan hayatını kolaylaştırmak için teknolojik imkânlar üst noktalara çıkmıştır.

Zemin cilalama makinalarının avantajları;

  • Derinden ve etkili bir temizlik sağlar.
  • Zeminlerin parlak ve gösterişli görünmesini sağlar.
  • Zeminlerde rahat hareket kabiliyeti ile zaman kazandırır.
  • Verimli ve hızlı temizlik imkânı sağlar.
  • Konforlu ve ergonomik tutucuları ile müşteri memnuniyetini arttırır.

Numatic zemin cilalama makinaları, 400-1500 W ile donatılmış motorlarıyla üst düzey performansı ile profesyonel temizliğe adımızı attırır. Etkili ve derinden bir temizlik için 300-500 mm ped boyutlarıyla kirli alanları daha kısa sürede temizlerken, dar alanlara da girebilme özelliğiyle verimli bir temizlik imkânı sağlamaktadır. Zemine uyguladığı yüksek basınç sayesinde kir ve toz kalıntılarından eser bırakmayacaktır. Sınıfının en iyisi olan Numatic yer cilalama makineleri, dayanıklılığı ve ergonomik oluşu her zaman tercih edilen ürün olmasını sağlamıştır.

IBC Group – Işıltan A.Ş kaliteli, güvenli ve dünyada en çok tercih edilen ürünleri müşterilerine sunarak sektörünün öncülerinden olmayı başarmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir