İşletmelerin temizliği ve düzeni için gerekli ekipmanların kalitesi, dayanıklılığı ve özelliği oldukça önemlidir. Profesyonel temizlik için kullanılan ekipmanlar işletmelere prestij ve memnuniyette katacaktır. Konukların rahat ortamlarda karşılanması ve ihtiyaçlarının giderilmesi işletmenin karına olacaktır. Kat temizliğine önem veren otel işletmeleri temizlik ekipmanları seçiminde oldukça dikkat etmelidir. Her gün kullanılan bu ekipmanların dayanıklı olması işletmelerin en belirgin kriterlerinden birisidir. Aynı zamanda kalitesi ve kullanım rahatlığı çalışan kat görevlilerinin hızını arttırır ve daha rahat ve hızlı bir şekilde görevlerini tamamlamasına yardımcı olur.

Numatic işletmelere kaliteli, konforlu, dayanıklı ve ekonomik ürünleriyle destek veriyor. Kalite-fiyat oranında başarılı olan Numatic kompakt ürünleriyle farklı mekanlarda kullanıma uygun ekipmanlar işletmelere fayda sağlıyor. ReFlo serisi olan SERVO-Matic sınıfının en iyilerindendir. Ağır hizmet tipi Structofoam’a dayanacak şekilde inşa edilen SERVO-Matic, yenilikçi ReFlo Teknolojimiz kullanılarak en yüksek kalitede geri dönüştürülmüş plastikten sürdürülebilir bir şekilde üretilmiştir. Yüksek kapasiteli atık toplaması ile ön plana çıkar SERVO-Matic uzun süreli temizlik için oldukça beklentilerinizi karşılayacak bir üründür. Ek kovalar ile desteklenebilir ve kullanımı daha kolay ve konforlu hale getirilebilir. Hareket kabiliyeti oldukça kolay olan SERVO-Matic, tüm alanlara kolayca ilerler ve profesyonel temizliği sizlere sunar.

Numatic ReFlo serisi yüksek kalitede geri dönüştürülmüş malzemeden yapılması hem çevreye olan hassasiyeti gösterirken hem de daha uygun maliyetlerle temizlik ekipmanlarını temin edebilirsiniz. Bu durum işletmelere olumlu yönde yansıyarak konuklarınızın memnuniyetini sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir