Sırt tipi elektirikli süpürgeler ile temizlikte avantajlı olun!

Başarılı bir işletmenin veya herhangi bir yerin sahibi olabilirsiniz. Sahip olduğunuz yerin  ;en önemli  olmazsa olmazı  temiz olmasıdır.

Genellikle  müşteriler  gittiği işletmenin direk temizliği ile ilgilenmektedirler. İşletme eğer kirli ise ; o işletmenin tüm artıları biranda yok olur.Yani bir  işletmenin temiz olması  kesinlikle o işletmenin  kalitesi  ile doğru orantılıdır.

İşletmenizi olabildiğince temiz tutmak için hangi  temizlik araçlarına  ihtiyacınız var? Bunlar, girişimci olarak sizin için zor kararlar olabilir .Bu yüzden  size bu yazımda hem pratik hemde çok avantajlı olan sırt tipi elektrikli süpürgelerinden bahsetmek istiyorum;

Sırt tipi elektrikli süpürgeleri ile ;

1 ) daha üretken olabilirsiniz,

2)maliyetlerinizi en aza indirebilirsiniz,

3)ergonomik olarak çalışmanızı sağlayabilirsiniz,

4)sağlıklı ortamlar yaratabilirsiniz.

Daha üretken olabilirsiniz;

Bir saat içinde tipik bir  süpürge ile 2.875 metre kare temizlerken , sırt tipi elektrikli  süpürge makinası  ile bu sayı yaklaşık 7.407 metre karedir. Yani yaklaşık üç kat daha  üretken ve verimli olabilirsiniz.

Maliyetlerinizi en aza indirebilirsiniz;

Sırt tipi elektrikli süpürgeler , diğer süpürgelere  göre 3 kat daha üretkendir. Bundan dolayı    işletme sahibi olarak  işci maliyetinizi düşürebilirsiniz.

Aynı zamanda diğer süpürgelere göre sırt tipi elektrikli süpürgelerin sahip olduğu  parçalar daha azdır.Sıradan bir süpürgenin  yıllık bakım maliyeti  ,sırt tipi elektirikli süpürgelerin yıllık  bakım maliyetine göre biraz daha fazladır. İşci  maliyetine göre kıyasladığımızda ,bakım maliyeti çok fazla   olmasada;  yıl ortalamasına vurunca  önemli bir  derecede maliyet düşürme  oranı sağlamış olursunuz.

Ergonomik olarak çalışmanızı sağlayabilirsiniz;

Sırt tipi  elektrikli süpürgeler , standart süpürgelere göre  daha ergonomiktir. Vakum ağırlığını sırtınızda dengelendiğinizden dolayı  yaralanma riskini azaltmak için daha az sıklıkta hareket edersiniz.Böylece işçilerinizin  doğal bir duruş sergilemesine olanak tanırsınız.

Ayrıca, sırt tipi süpürgeler daha hafif olacak şekilde tasarlanmıştır ve bu nedenle standart süpürgelere  göre daha kolay çalışmaktadır.

 Sağlıklı ortamlar yaratabilirsiniz;

Çevremizde yaşayan milyarlarca mikroskopik organizma var. Bakteriler, polenler, toz akarları ve daha fazlası  gibi .Bunlar ;astım ve alerjileri tetikleyebilir ve hatta önemli hastalıklara yol açabilir.

Sıradan Elektrik süpürgelerinin tümü, vakumlama sırasında tüm bu mikropların yakalanmasını sağlamak için uygun filtrasyon sistemlerine sahip değildir. Sırt tipi süpürgeler havadaki ve yerde bulunan tehlikeli parçacıkları yakalayacak ve onları akciğerlerinizden uzak tutacak  şekilde gelişmiş bir filtrasyon sistemine sahiptir. Kısacası  Sırt tipi elektrikli süpürgeler ile sağlıklı ortamlar yaratmak  kesinlikle sizin elinizdedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir