İşletmenizin yeteri kadar temiz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Peki düzenli, temiz ve hijyenik bir işletmenin size daha da çok kâr kazandıracağını biliyor musunuz? Yapılan araştırmalarda da temizliğin her firma, her işletme için çok önemli bir etken olduğunu duydunuz mu? Ya da işletmenizin hijyenik ve temiz olması hem sağlığınıza hem müşterinize hem de cebinize yansımaları oluyor desem; dünyanın   en iyi temizlik ekipmanları sizi cezbetmez mi?

Dünyanın en büyük temizlik ekipmanları üreticilerinden Numatic markası altında sizin ve müşterilerinizin sağlığını düşünen, işletmenizin hijyenini en üst seviyelere çıkaran ekipmanlar üretilmektedir.

Şimdi gelin sizi Numatic’in yerleri en iyi temizlik makinalarından, en hoş kokular veren, en güçlü ekipmanlardan olan Numatic CRG8072 Çift Fırçalı Binicili Yer Yıkama Makinasıyla tanıştıralım. Çift fırçalı binicili yer yıkama makinası, 2x370mm fırçası sayesinde 720mm temizleme genişliği sağlar. Küçük boyutu sayesinde daha büyük makinelerin giremediği dar alanlarda daha kolay temizlik yapmanızı sağlayabilirsiniz.

 

Anti devrilme sistemi, viraj alırken makinenin devrilmesini önler. Bataryalı yapısıyla elektrik kablolarından kurtulursunuz.  Flexifill sistemi ile kolay doldurma ve boşaltma sağlanır. Tamamen ayarlanabilir hız kontrolü ile kullanıcı rahat bir sürüş deneyimi yaşar. Güvenlik özellikleri arasında acil stop butonu, kapatma tuşu, korna butonu, dahili geri vites alarmı ve tehlike uyarı lambası bulunur. İster alışveriş merkezinde, ister fabrikada, ister otelde, ister ofiste her zaman ve her yerde pratik, güçlü temizlik için olan Numatic CRG8072 Çift Fırçalı Binicili Yer Yıkama Makinası.

İşletmenizin sunduğu kaliteyi en yüksek seviyelere çıkarmak için büyük destek sağlayacak Numatic Yıkama Makinalarını incelemeyi unutmayın. Dilerseniz de Numatic Türkiye resmi distribütörü Işıltan A.Ş. ile iletişime geçerek detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir