Farklı özelikteki temizlik ekipmanları çok fonksiyonlu oluşu ve kolay erişilebilir olmasıyla temizliğin hızlı ve etkili bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Yeni fikirler ve tasarımlarla elektrik süpürgeleri farklı şekillere bürünebiliyor. Temizlik yaparken birçok ekipmanın elinizin altında olmasını istersiniz ve her an birşeye ihtiyaç duyarsınız. Numatic farklı tasarımlarla burada karşınıza çıkıyor. PPT390 kuru vakum size çok fonksiyonlu temizlik sunabilir.

PPT220 nin tüm özellikleri mevcut olup geliştirilmiş kapasitesi ile daha uzun süreli temizlik için yenilikçi PPT390 tasarlandı. Güçlü motoru, verimliliği ve uzun ömürlü oluşu daha çok temizlik anlamı gelir. 12,5 m güç kablosu tüm alana ulaşabilmeyi sağlarken 15 litre kapasite daha uzun temizlik imkânı sunar. tritex filtre sistemi ile verimli ve yüksek kapasitede çalışan PPT390, HepaFlo toz torbaları sayesinde atık boşaltımı rahat ve güvenli olur. A enerji sınıfı ürün olan PPT390 evinizde, ofisinizde, işletmenizde kullanırken tasarruf etmiş olacaksınız. Ses düzeyi rahatsız etmez ve rahat bir şekilde kullanılabilir. AS1 kiti ile kullanım alanı genişlerken kapsamlı bir temizlik için son derece idealdir.

Numatic ticari vakum serisinde en çok tercih edilen ürün olan PPT390 çok fonksiyonlu oluşu kullanıcılarına rahatlık sağlıyor. Gelişen teknoloji, yeni fikirler ve ergonomi ile birleşince ortaya dayanıklı, güçlü ve kullanışlı ürünler çıkabiliyor. Numatic temizlik ekipmanları konusunda yarım asırlık tecrübesi ile müşterilerine güven sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir