Temizlik ekipmanları konusunda dünya tarafından bilinen bir marka olan Numatic International büro tipi ürünleri, ticari vakumlar, kat arabaları, yüksek filtrasyonlu makineleri ve aksesuarları ile temizlik ekipmanı konusunda geniş ürün gamıyla sizlerin karşısına çıkıyor. Çevreci, insan sağlığını önemseyen, ergonomik ve kaliteli malzeme kullanımı ile tüm ürünleri sizlere profesyonel temizlik sunmaktadır. Oteller, alıveriş merkezleri, hastaneler, okullar, ev ve iş yerlerine uygun ürünleriyle kullanım alanı oldukça geniş ve detaylıdır. Birçok ürününde aksesuar, yedek parça ve ekipmanının olması kompakt yapıda olan bu ürünlerin kullanımını kolaylaştırmak ve kullanıcısına rahat, konforlu ve profesyonel bir temizlik sunmayı amaçlar. Kaliteli ürün malzemesi yıpranma ömrünü uzatırken, kullanım alanına göre ürün seçimi temizlik ekipmanlarında tasarruf sağlanmasının yanında işletmelerin maliyetlerini de düşürebilir.

Numatic International, %97 oranın geri dönüşümlü ReFlo ürünüyle çevreyi korumayı ve kaliteli malzeme kullanımını amaçlamıştır. Yüksek kaliteli malzemeyle üretilen ReFlo ürünleri geri dönüşüm malzemesiyle üretilerek israftan ve maliyetten kaçınılmıştır. ReFlo temizlik arabaları, kompakt yapılarda tasarlanıp farklı yardımcı aksesuarlar ile desteklenerek kullanımı gayet şık, klasik ve detaylı hallere bürünerek kullanıcının isteğine göre dizayn edilebilir. Geri dönüşüm malzemesiyle üretilen ReFlo temizlik arabaları oteller, hastaneler ve uygun hizmet sektörleri için en uygun ürün olmaktadır. Yardımcı aksesuarları ile montajı gayet kolay olup ergonomik tasarımı ile insan sağlığına uygun şekilde tasarlanmıştır.

Numatic International, ReFlo temizlik arabaları ile yüksek kaliteli ve sert malzemeli ürünler elde ederek hem çevre kirliliğini engelliyor hem de atık israfını ortadan kaldırıyor. Geri dönüşümlü malzemelerde elde edilen bu denli yüksek kaliteli ürün kullanımı insanlık için çok önemli olmaktadır. Geri dönüşümlü malzemelerden elde edilen ürünleri kullanarak geleceğe daha umutla bakmak ve bu projelere destek vererek sıfır atık uygulamasını hayata geçirmiş olacağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir