İşletmelerin ve üretim merkezlerinin endüstriyel temizlik makinaları kullanımı son zamanlarda artmaktadır. Bunun sebebi üretilen tüm ürünlerin temiz ve hijyenik bir şekilde tüketiciye ulaşmasıdır. Ayrıca hizmet sektörünün de önemli parçası olan yüksek performanslı elektrik süpürgeleri tüm alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Çalışanların daha verimli ve konsantre oldukları iletişimin daha etkili olduğunu biliyoruz. Bunun yanında gıda işletmelerinde hijyenin en üst seviyede olması ve tüketicilere sağlıklı yiyecekler sunulması için üretim yapılan alanların sıklıkla profesyonel temizlik makinaları ile temizlenmelidir. Numatic endüstriyel elektrik süpürgesi ile profesyonel temizliği fark edeceksiniz.

HZ serisi olan bu makine tehlikeli ve sağlığı tehdit eden tüm etmenleri ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. TriTex filtre sistemi ile HepaFlo toz torbaları ortamdaki tüm tozları etkili bir şekilde vakumlar ve içinde hapseder. Boşaltma sırasında kolaylık sağlar. Yüksek verimlilik ile çalışan HZ390 %99 oranında etkinliğe sahiptir. Güçlü, dayanıklı ve uzun ömürlü motoru 960W güç ile donatılmıştır. 18 litre kapasiteli makine uzun süre temizlik imkânı sağlar. 10 m güç kablosu ile geniş alanların temizlenmesinde kullanılır. Tutma kolu yardımı ile rahatlıkla hareket ettirilebilir. Arka iki büyük tekerlek dengeyi sağlar ve manevralarda daha rahat dönüşler gerçekleştirir. AA18 kiti ile uyumludur. Bu sayede ulaşılması zor noktalara ve köşelere kolay erişim sağlar.

Numatic yüksek filtrasyon elektrik süpürgeleri işletmelerce çok kullanılan ürünlerdendir. Tercih sebebi dayanıklı ve güçlü yapıya sahip olmasıdır. Yenilikçi sistemlerle üretilen bu ekipmanlar kullanıcılarına rahatlık sağlıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir