Alışveriş merkezi, Oteller, Hastaneler, Salonlar, Amfiler ve birçok geniş alanın temizliği oldukça zordur. Hem zaman alır hem de yorucu bir iştir. Bu tür alanların zemin temizliğini özellikle fayans olan zeminler için binicili yer yıkama makinalarını tercih etmek gerekir. Kısa sürede etkili temizlik yapmak ve çalışanların performansından uzun süre yararlanmak için elektrikli veya akülü yıkama makinaları ile mükemmelliğe ulaşabilirsiniz. Konuklar her zaman daha temiz ve hijyenik bir mekân ister ve bu ortamı yaratmak işletmelerin elindedir. Çalışandan tasarruf edilebilir ve birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. İşte tam bu noktada Numatic yer yıkama makinalarına ihtiyaç duyacaksınız çünkü tasarımı, dayanıklılığı, konforu ve performansıyla profesyonel temizlik makinaları ile tanışacaksınız. TwinTec Vario(TTV678) ile tüm alanların üstesinden gelebilir ve oldukça güçlüdür.

Teknolojinin tüm özelliklerini taşıyan TwinTec Vario 3’ü 1 arada fırça tasarımı ile yenilikçi ve işlevsel bir makinedir kullanımı kolay, rahat ve konforlu olan TTV678G, verimli ve profesyonelce çalışır. Basit ayarlama mekanizması ile her zemin için farklı özellikler sunar ve fark yaratır. Farklı her yüzey içinde farklı deterjan kullanımına izin verir. Kullanıcı temizleme sırasında temizleme hızı, fırça hızı, su akışı ve deterjan kullanımında

TTV 678 Graphite

tam kontrole sahiptir. Yumuşak kontrol panelleri rahat his uyandırır. Acil durum düğmesi, korna, tehlike lambası ve vites alarmı gibi birçok özellik eklenmiştir. Dar alanlarda oldukça etkili olan TTV kolayca temizler. Farklı kullanım alanına göre fırça genişliğini değiştirebilir ve uygun olanı etkili bir şekilde kullanır.

Numatic, temizlik makinaları üretiminde dünyaca bilinen ve saygı duyulan bir markadır. Özellikle güçlü yapısı, malzeme kalitesi ve ergonomik tasarımlarla en çok tercih edilen markadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir